Családireceptkönyv.hu

Emeletes csirkemell recept


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet csirkemell filé
4 db tojás
8 szelet bacon
4 db paradicsom
2 db hegyes erős paprika
2 szál újhagyma
8 vékony szelet füstölt karaj vagy sonka
4 szelet trappista sajt

őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
étolaj

Elkészítés:


A tojásokat megfőzzük és a paprikával, paradicsommal és újhagymával együtt szeletekre vágjuk.

Elkészítés: A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórtam majd kevés olajon elősütöttem. Az elősütött csirkemellekre tettem bacon szalonnát, paradicsom, csípős paprika, újhagyma és főtt tojás szeleteket. Betakartam két szelet füstölt főtt fokhagymás karajszelettel /felvágott/baconnel és a végén trappista sajt szeletekkel. Az egészet grillsütőben megsütöttem. Szalma krumplit készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Emeletes csirkemell recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemell párizsiasan
Csirkemell párizsiasan

csirkemellet 4-5 csíkra vágjuk. Sózzuk borsozzuk. Egy zacskóba tesszük a lisztet és a csirkemell csíkokat. A száját összefogva összerázzuk. A lisztes húsdarabokat a bundázáshoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Zöldséges csirkemelltokány
Zöldséges csirkemelltokány

A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámoz...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar SAJTOS CSIRKECOMBOK
SAJTOS CSIRKECOMBOK

A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült csirkecomb (paleo)
Sült csirkecomb (paleo)

Pácold be a csirkecombokat a kókusz olajba és a fűszerekbe és hagyd állni, a legjobb ha egy egész éjszakán keresztül pácolódik sütés előtt. Ha letelt a pácolási idő, én először 15...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk