Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
2 db paradicsom
2 db hegyes erős paprika
2 fej vöröshagyma
8 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
só
grill fűszer
5 dkg vaj
őrölt bors
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, majd kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk két fél szelet bacont, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika hagymát, és felülre ismét két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel fogyasztható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
A makarónit megtördeljük, bő, forró vízben kifőzzük, szűrőkanállal kiszedjük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk. Hozzáadjuk a zsírt, reszelt hagymát, pirospaprikát és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt kiklopfoljuk sóval, borssal, ízesítjük. A palacsinta tésztába mártott húsokat forró olajban kisütjük. A kisült húsokat tepsibe rakjuk tetejére tejfölt, és reszelt sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kisütjük, majd félretesszük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra szeletelt húst. Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk, majd fűszerezzük. A burgonyát apróra reszeljük, megsózzuk és kicsit állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét. A tojásokat felverjük, fűszerezzük, ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű