Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
2 db paradicsom
2 db hegyes erős paprika
2 fej vöröshagyma
8 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
só
grill fűszer
5 dkg vaj
őrölt bors
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, majd kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk két fél szelet bacont, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika hagymát, és felülre ismét két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé, de tetszés szerinti körettel fogyasztható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
A húst nyolc szeletbe vágjuk, és alaposan kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, egy órára behűtjük. Közben a burgonyát meghámozzuk, a reszelő középső (durva) fokán lereszeljük...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűaz reszelt bundás húshoz... A húst felszeleteljük majd kiklopfoljuk fűszerezzük....a krumplit megpucoljuk és a zsemlemorzsába reszeljük a húst lisztbe a tojásba majd a reszelt kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KözepesA sertésmájat alaposan átmossuk, a hártyás részeket eltávolítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk, és kicsit bedörzsöljük vele a májat. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű