4 db csirkemell filé
30 dkg tömlős krémsajt
5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
10 dkg sonka
8 szelet bacon
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.
A krémsajtba keverjük a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.
Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket, pici vizet öntünk alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
1. A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. 2. A lisztbe belekeverjük a fűszereket (a pirospaprikát is, mert a lisztnek pirosnak kell lennie), a hagymát felkarikázzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páchoz a narancs levébe keverjük a balzsamecetet, a szójaszószt, az olívaolajat, a sót, a borsot és a rozmaring levelét. A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, majd az elkés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű