menu

Családireceptkönyv.hu

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db csirkemell filé
30 dkg tömlős krémsajt
5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
10 dkg sonka
8 szelet bacon

őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:


A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

A krémsajtba keverjük a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.

Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket, pici vizet öntünk alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Tócsni gyros
Tócsni gyros

A krumplikat meghámozzuk, lereszeljük és fél órán át állni hagyjuk, majd leöntjük a levét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan összekeverjük a masszát, és egy forró serpenyőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZÚZAPÖRKÖLT KAPROS NOKEDLIVEL
ZÚZAPÖRKÖLT KAPROS NOKEDLIVEL

A megtisztított és mosott zúzákat (én a pulyka zúzát részesítem előnybe) apró kockákra vágtam. 2 nagy fej vöröshagymát dinszteltem 2 evőkanál zsiradékon. A tűzről levéve, ízesítet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkecomb sörben sütve
Csirkecomb sörben sütve

A sütőt 180°-ra előmelegítem. A fokhagymát összetöröm, a többi fűszerrel,sóval együtt az olajban elkeverem. A csirkacombokon egyenletesen eloszlatom a pácot, ha lehet, még a bőre...

Elkészítési idő: 1 óra 30 per
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Palóctáji töltött csirkemell
Palóctáji töltött csirkemell

1.A csirkemellek bőrét eltávolítjuk, filézzük. Nyitott szeleteket vágunk,óvatosan klopfoljuk. 2.Sózzuk, borsozzuk, pihentetjük. 3.A raguhoz a füstölt szalonnakockát félig kisütjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk