1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
~ 60 dkg csirkemell
kevés zsíradék
só, bors, oregánó
1/4 kk konjakliszt 2dl mandulatejben elkeverve
A megdinsztelt hagymákon a húst pirítottam. Letakartam és miután félig megpuhult fűszereztem. Hozzáadtam a mandulatejet és egyet forraltam rajta.
A zellert késes aprítóban összevágtam és 2ek kókuszolajon serpenyőben 5'-ig kevergetve pirítottam.
Közben sóztam
A combokat kicsontozom és pár metszéssel „megnyitom” a húst, hogy nagyjából mindenhol egyforma vastagságú szeletet kapjak. Megszórom mindkét oldalát a gyros fűszerkeverékkel, megl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat bepácoljuk, és egy kicsit állni hagyjuk. Lereszeljük a sajtot, a 2 tojást felverjük (mint a rántottára). Az őzgerincformát kibéleljük a bacon szalonnával úgy, ho...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KönnyűA gombát, a vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. A csirkecombokat megmossuk, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, megszórjuk frissen őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A csirkemellet elszeleteljük kisebb, max. 1 cm-es szeletekre (azért kisebbre vágtam, mert formákban sütöttem meg). Sózzuk, borsozzuk. 2.A sütőformák oldalát kibéleljük 1-1 szele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű