1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
~ 60 dkg csirkemell
kevés zsíradék
só, bors, oregánó
1/4 kk konjakliszt 2dl mandulatejben elkeverve
A megdinsztelt hagymákon a húst pirítottam. Letakartam és miután félig megpuhult fűszereztem. Hozzáadtam a mandulatejet és egyet forraltam rajta.
A zellert késes aprítóban összevágtam és 2ek kókuszolajon serpenyőben 5'-ig kevergetve pirítottam.
Közben sóztam
http://www.paleorszag.hu/recepttar/zellerrizs-53705
Alapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjáb...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KönnyűA csirkemájat megmossuk, kb. 1 cm vastag csíkokra vágjuk, majd az aprított hagymával együtt a kacsazsíron lepirítjuk. Mikor a máj már kellően megpirult, alaposan megborsozzuk, felö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst ujjnyi darabokra vágjuk. A kukoricapelyhet összetörjük. A lisztet, a tojásokat, az ásványvizet, a mustárt és a fűszereket összekeverjük. A húsokat először a tésztába mártjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsó...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű