1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
~ 60 dkg csirkemell
kevés zsíradék
só, bors, oregánó
1/4 kk konjakliszt 2dl mandulatejben elkeverve
A megdinsztelt hagymákon a húst pirítottam. Letakartam és miután félig megpuhult fűszereztem. Hozzáadtam a mandulatejet és egyet forraltam rajta.
A zellert késes aprítóban összevágtam és 2ek kókuszolajon serpenyőben 5'-ig kevergetve pirítottam.
Közben sóztam
A leveskockát feloldjuk 0.5 dl forró vízben. A májat kisujjnyi csíkokra vágjuk,kevés olajon üvegesre pároljuk a hagymát, bele a máj, fűszerek, kevergetjük és 5 perc múlva felöntjük...
Elkészítési idő:1. A csirkecombokat minden oldalon sózd és borsozd. Olvaszd fel a vajat, mikor elkezd aranybarnává válni, tedd bele a csirkecombokat. 2. Lassú tűzön süsd 5 percig minden oldalon....
Elkészítési idő:A húst ujjnyi darabokra vágjuk. A kukoricapelyhet összetörjük. A lisztet, a tojásokat, az ásványvizet, a mustárt és a fűszereket összekeverjük. A húsokat először a tésztába mártjuk...
Elkészítési idő: 1 óra