1 kg csirke szárny ( tettem hozzá csirkecombot is)
3 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
3 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál olíva olaj
2 evőkanál worshester szósz
4-6 gerezd összezúzott fokhagyma
őrölt bors, chili paprika
Szárnyas fűszer só
A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe. Majd egy tűzálló edénybe belle ötjük páclével együtt lefedjül a tetejét. előmelegített sűtóbe sütjük 45- 60 percig, Ha már majdnem készre puhult 10 - 15 percig tető nélkül piritjuk a csirkét. Köretnek rizzsel tálaljuk
A combokat megtisztítjuk, a bőrét lehúzzuk, sóval, fehérborssal jól befűszerezzük, majd kevés olívaolajon hirtelen átsütjük. 1 fej hagymát felaprítunk, és kevés olívao...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt rizzsel, majd fű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkrumplit hajában félig megfőzzük, meghámozzuk, és vékony karikára szeleteljük. A megtisztított csirkét a szalonnabőrrel (vagy egy szelet szalonnával) bedörzsöljük. Egy akkora t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: 35-40 perc Nehézség: Könnyű