1 kg csirke szárny ( tettem hozzá csirkecombot is)
3 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
3 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál olíva olaj
2 evőkanál worshester szósz
4-6 gerezd összezúzott fokhagyma
őrölt bors, chili paprika
Szárnyas fűszer só
A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe. Majd egy tűzálló edénybe belle ötjük páclével együtt lefedjül a tetejét. előmelegített sűtóbe sütjük 45- 60 percig, Ha már majdnem készre puhult 10 - 15 percig tető nélkül piritjuk a csirkét. Köretnek rizzsel tálaljuk
Lecsós alapot készítünk.Mikor már szinte puha a hagyma,paprika beletesszük a bacon szalonnát,kicsit lesütjük A húst hozzátesszük,átforgatjuk és felengedjük vízzel.-csak annyit,ami...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kívánt mennyiségű csicseriborsót áztasd be egy éjszakára annyi vízbe, ami bőven ellepi! A vízzel úgy számolj, hogy a csicseriborsó kb. a duplájára fog dagadni. 2. Másnap fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és megszárított csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, majd 1-1 szelet ananászt aláteszünk és fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen ki. A tetejüket olajjal kissé...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűElkészítés ideje: 90 perc. Elkészítés menete: A fentebb leírtak mellett szükséged lesz egy sörösüvegre, ezen fog ülni és sülni a csirke. Miután jó alaposan átmostad a szárny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű