Családireceptkönyv.hu

Chilis mézes csirke szárnyak


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Adag: 3 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirke szárny ( tettem hozzá csirkecombot is)

3 evőkanál méz

4 evőkanál ketchup

3 evőkanál szójaszósz

4 evőkanál olíva olaj

2 evőkanál worshester szósz

4-6 gerezd összezúzott fokhagyma

őrölt bors, chili paprika

Szárnyas fűszer só

Elkészítés:


A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük

A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe. Majd egy tűzálló edénybe belle ötjük páclével együtt lefedjül a tetejét. előmelegített sűtóbe sütjük 45- 60 percig, Ha már majdnem készre puhult 10 - 15 percig tető nélkül piritjuk a csirkét. Köretnek rizzsel tálaljuk

Chilis mézes csirke szárnyak

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemelles tészta
Csirkemelles tészta

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel megszórjuk és felöntjük a főzőtejsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Ricottás-spenótos Hasselback csirkemell
Ricottás-spenótos Hasselback csirkemell

A fokhagymát vágjuk egész apróra, a vaj egy részén pároljuk pár percig, majd tegyük hozzá a spenótot is. Ha a spenót összeesett, keverjük hozzá a ricottát. A csirkemellfiléket vag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sült rakott csirkemell
Sült rakott csirkemell

A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük. A csirkemájat szintén olajon bors és majoránna hozzáadásával lesütjük. A szalonnát szeletekre vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Gombás-tejszínes csirkeragu
Gombás-tejszínes csirkeragu

Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntött...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk