1 kg csirke szárny ( tettem hozzá csirkecombot is)
3 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
3 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál olíva olaj
2 evőkanál worshester szósz
4-6 gerezd összezúzott fokhagyma
őrölt bors, chili paprika
Szárnyas fűszer só
A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe. Majd egy tűzálló edénybe belle ötjük páclével együtt lefedjül a tetejét. előmelegített sűtóbe sütjük 45- 60 percig, Ha már majdnem készre puhult 10 - 15 percig tető nélkül piritjuk a csirkét. Köretnek rizzsel tálaljuk
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálba rakjuk a forgatáshoz a lisztet. Egy...
Elkészítési idő: 45 percA hártyáktól, inaktól megtisztított csirkemellet apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a sót, egy kevés borsot és ízlés szerint a fűszereket. Én egy kevés fokhagymával ízesítettem. Kése...
Elkészítési idő:A májat megmossuk, leszedjük róla a hártyát, kis szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük. Bekenjük zúzott fokhagymával, borsozzuk és pár órára hűtőbe tesszük. Egy serpenyőben li...
Elkészítési idő:A csirkehúst megsózom és jénai tálba egymás mellé fektetem. A joghurtba belekeverjük az ételízesítőt és a zúzott fokhagymát, leöntjük az ízesített joghurttal és egy éjszakán át hű...
Elkészítési idő: