Sárga piskótához
4 tojás
4 evőkanál liszt
4 evőkanál cukor
Barna piskótához:
4 tojás
3 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaó
4 evőkanál cukor
A vaníliás pudinghoz:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A csokoládés pudinghoz:
1 csomag csokoládés pudingpor
4 dl tej
4 evőkanál cukor
A tetejére:
4,5 dl Hulala tejszín
2 csomag vaníliás cukor
Az öntethez:
1 evőkanál cukor
2 evőkanál kakaópor
A szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaníliás pudingot. Erre jön a sárga tészta és a csokoládépuding. A tejszínt a vaníliás cukorral keményre felverjük, a sütemény tetejére kenjük. Az öntethez a cukrot a kakaóporral és 1-2 evőkanál vízzel addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ezt csorgatjuk a tetejére, és hűtőbe tesszük. Tetszőlegesen szeletelve kínáljuk.
A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd 2 felé osztom, végül az egyiket nyersen lereszelem egy tepsibe. A túrót a cukrokkal és a tojássárgájával összekeverem. A tojásfehérjéket kemé...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMinden összetevőt egy edényben kikeverünk, majd szilikonos formába töltve benyomjuk a sütőbe. 175°C-os előmelegített hőmérsékleten 20 perc alatt megsütjük. (A tészta nem lesz olyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sütőport. A túrót jól áttörjük (erre a krumplitörőt használtam), majd hozzáadjuk a csipet sót, a vaníliás cukrot, a citrom r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyorót száraz serpenyőbe tesszük, és erős tűzön 6-7 perc alatt, folyamatosan kevergetve megpirítjuk, majd a tűzről levéve átöntjük egy tányérba. Ha kihűlt, lemorzsoljuk a héját...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz