Kb 20 dkg csikokra vágott csirkemellet kevés vajon pirosra sütöttem tettem bele 1 apró kockákra vágott sárgarépát két marék zöldbosót delikátot fehérborsot pici vizet és megpároltam. 1 csapot tk mustárt kikevertem 2 ek tejföllel beleöntöttem a serpenyöbe összeforraltam pici chili és vágott petrezsmelymet kevertem bele és két marék reszelt sajttal besüritettem.
Ahogyan én szeretem: A csirkemellet szeletelem és sózom,borsozom,majd lisztbe forgatom mindkét oldalát és elősütöm.Közben hagymát kockázok,olajon üvegesre pirítom,beleteszek egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúst daraboljuk,gombát is, olajban hagymát pároljuk rá a hús aztán a gomba,fűszerezzük. Vízzel felengedjük. Keményítőt vízzel simára keverjük, mikor megkőtt a hús,gomba a kikevert...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat átdörzsöljük a sóval és borssal, majd az olajjal kikent tepsibe rakjuk. A krumplit meghámozzuk és egészben a combok mellé rakjuk (ha nagyon nagyok, akkor kettőbe i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldhagymát megpucoljuk, a petrezselyemmel együtt megmossuk, apróra vágjuk és a vajon üvegesre dinszteljük. 2. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és apróra vágjuk, a füstölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű