1 csirkemell
1 póré, vagy újhagyma
0,5 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
◾️A májakat megtisztítjuk és befűszerezzük. ◾️A baconbe göngyöljük a csirkemájakat és kiolajozott tepsibe tesszük. ◾️Alufóliával letakarva 15-20 percig sütjük majd levesszük a f...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű. A csirkemellet megtisztítjuk a szokásos módon, majd kisebb kockákra vágjuk. 2. Ezután késes aprítóban a fűszerekkel együtt pépesítjük. Erősebb botmixerrel is dolgozhatunk a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kockákra vágott csirkemellet olívaolajon megpirítjuk, szójaszósszal meglocsoljuk, megszórjuk gyömbérrel, és chilipehellyel. Mikor a hús már majdnem kész, hozzáadjuk a felvágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombák szárát kivágjuk, a fejeket megsózzuk, borsozzuk és mikrósütőben 5’-ig sütjük. 2. A levet amit enged a töltelékhez tesszük. 3. A gombaszárát a hagymával, májjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz