125 g teljes kiőrlésű búzadara
125 g zabkorpa
1 ek. xilit
1 ek. vanília aroma
1 db citrom reszelt héja
1 db tojás
kb. 2 dl tej
csipet só
olaj
Az olajon kívül, minden hozzávalót csomómentesen összekeverünk.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, fel hevítjük és bele öntjük a masszánkat. Fedővel letakarjuk, vissza vesszük a hőfokot és 2-3 percig sütjük. Majd megfordítjuk a masszánkat, és a lapátkánk segítségével falatnyi darabkákra szaggatjuk, szép pirosra sütjük.
Baracklekvárral kínaljuk.
A tojást habverővel elkeverjük, hozzáadjuk a cukrot, tejet. A lisztet elkeverjük a sütőporral, egy csipet sóval, és a darált diót hozzáadjuk. A két keveréket összeöntjük, elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket kemény habbá verjük, miközben folyamatosan hozzászitáljuk a cukrot. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral bélel...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk. Elosztjuk 4 egyenlő részre. Az egyiket kinyújtjuk és egy 30*40 cm-es tepsibe fektetjük, amit előtte kikentünk vajjal és kiliszteztünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes