• 10 dkg étcsokoládé
• 8 dkg vaj
• 2 evőkanál rum
• 20 dkg keksz
• 1 evőkanál kakaópor
• 1 evőkanál lekvár ízlés szerint
• 10 dkg magvak dió, mogyoró, napraforgó, mandula
• 10 dkg aszalt gyümölcs datolya, szilva, áfonya, sárgabarack
A csokit és a vajat tálba tesszük és megolvasztjuk.
Közben a magvakat kicsit megpirítjuk, aszalványokat apróra vágjuk.
A keksz negyed részét összetörjük, a többit ledaráljuk. Minden hozzávalót összekeverünk, egy csíkba fóliára halmozzuk, hengerré formázzuk és mindkét végét bekötjük. A hűtőbe tesszük addig még meg nem dermed, pár óra és már szeletelhető is.
Megfőzöm a pudingot, és a pici sóval keményre vert tojáshabot óvatosan a meleg krémbe keverem. Ezután a még melegen kivett, és megsült alaptésztára kenem, majd még 10 percre vissza...
Elkészítési idő:A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, cukorral, sütőporral, a tojássárgájákkal és kevés tejjel. Gyúrható tésztát készítünk. 22 x 34-es tepsit kizsírozunk, és kilisztezünk. Kb. 1 c...
Elkészítési idő:A cukrot, a zsírt és a tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a lisztet, sütőport. Megtöltjük a kosárka formákat és sütjük. A töltelékhez a cukrot, tojást, tejet, lisztet és kakaóp...
Elkészítési idő: