Hozzávalók:
• Kb.3/4 kg csirkemáj
• 2 db hagyma nagy
• 10 dkg szalonna
• 3 gerezd fokhagyma
• só, fehér bors, vegeta, erős paprika
• 1 ek. zsír
A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucolt megmosott csirkemájat, fűszerezem, és fedő alatt elkészítem kb. fél óra. Leveszem a fedőt és zsírjára pirítom, hagyom kihűlni. Botmixerrel az egészet pürésítem, és ha kell, még fűszerezem. 1-2 órára hűtőbe tesszük és fogyasztható. Sertésmájból is elkészíthető.
Tedd a tonhalat és a levét vagy olajat a turmixgépbe, majd keverd a többi hozzávalóval, amíg sima masszát nem kapsz. Ha kész, kend teljes kiőrlésű (vagy bármilyen más) kenyérre....
Elkészítési idő:A tonhal konzervekről csöppögtessük le a lét. Közben vágjuk apró kockákra a lilahagymát, majd egy tálban keverjük össze a halat és a hagymát. Adjuk hozzá a mustárt, a majonézt, a...
Elkészítési idő: 15 percMindent összekeverek, jó, ha érik picit
Elkészítési idő:Összetörjük villával az avokádót összekeverjük a joghurttal, belereszeljük a fokhagymát, apróra kockázzuk a lila hagymát és a paradicsomot. A lime levét és a fűszereket a végén adj...
Elkészítési idő: