Hozzávalók:
• Kb.3/4 kg csirkemáj
• 2 db hagyma nagy
• 10 dkg szalonna
• 3 gerezd fokhagyma
• só, fehér bors, vegeta, erős paprika
• 1 ek. zsír
A szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm a zsírral együtt. A hagymát laskára vágom és a kisült szalonnára dobom az apróra vágott fokhagymával együtt, lepirítom. Rádobom a megpucolt megmosott csirkemájat, fűszerezem, és fedő alatt elkészítem kb. fél óra. Leveszem a fedőt és zsírjára pirítom, hagyom kihűlni. Botmixerrel az egészet pürésítem, és ha kell, még fűszerezem. 1-2 órára hűtőbe tesszük és fogyasztható. Sertésmájból is elkészíthető.
1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük. 2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá. 3. Néhány órára hűtőszekrényb...
Elkészítési idő:Ha villával megnyomkodod, csak úgy olajostó(h)l ?, adsz hozzá kemény tojást, némi mustárt, néhány kanál mascarponét, majonézt is elbír még. Puha vajjal kutyuld össze. Só és bors......
Elkészítési idő:1. lépés: A tojásokat keményre főzzük. Hagyja kihűlni őket. 2. lépés: A tojás tetejét éles késsel vágjuk keresztbe, kissé lefelé haladva az oldalakon. Vegyük ki a sárgáját. 3. lé...
Elkészítési idő: