Egy pohár bulgur,
2 pohár víz.
1/2 csokor, petrezselyem
1/2 csokor menta,
1 fej lila hagyma
1 uborka
1 paradicsom
3 ek olívaolaj
1 citrom leve
Mindent kicsire kell vágni. A bulgurt megfőzzük, a rizshez hasonlóan. egy villával összekavarod, hozzáöntöd a felvágott zöldségeket és leveleket, egy citrom levet kicsavarod, ráöntöd, 3 ek olívaolajat öntesz rá, sózod és borsozod ízlés szerint.
A tojásokat tegyük vízbe, miután felforrt, zárjuk el és 10 percig hagyjuk benne. Pucoljuk meg, felezzük el és szedjük ki a sárgáját. Süssük meg a bacont, majd adjuk a tojássárgáj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A lencsét a sóval, babérlevéllel, és az egész hagymával ízesített vízben puhára főzzük. 2. A zöldségeket cikkekre vágjuk, a fetát kockákra. 3. Az ecetet összekverem az olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zellert meghámozom, megmosom, és uborkagyalun vékonyra felszeletelem. Sóval, cukorral megszórom, és citromlével elkeverve a hűtőbe teszem, hogy a nyers zeller kissé megpuhuljo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMindezeket össze-botmixelem, majd beleteszem az apróra vágott medvehagymát és / vagy más vad levélzöldséget (pl. csalán, podagrafű, tyúkhúr, zamatos turbolya, hagymaszagú kányazsom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű