75 dkg csirkemell, 2 vörös bab konzerv, 1 kukorica konzerv, 1 Cnorr chilis bab alap, víz, olaj
1. A húst kevés olajon megpirítjuk.
2. Hozzáadjuk a chilis bab alap tartalmát és felöntjük hideg vízzel. Közepes lángon felforraljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot és a kukoricát.
3. Újraforrástól 10-15 percig főzzük.
1. A rizst tálba tesszük, felöntjük forró vízzel, és 30 percig áztatjuk. Leszűrjük, félretesszük. 2. Ha friss szőlőlevelet használunk, forrásban lévő, sós vízben 3 percig főzzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkini végeit levágjuk, és egy zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A szószhoz a szójas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzóval elsőként a tésztát gyúrom össze (bár a franciák többsége a boltban kapható kész tésztát használja, én kevésbé szeretem, olcsóbb és finomabb az itthon készült, ráadásul öt pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát megpirítjuk, az apróra vágott hagymát a szalonnán üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a kolbászt, darált paprikát és megszórjuk borssal. 2. Beletesszük a gyalult vagy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű