500 g darált hús
1 vöröshagyma
olaj
só
bors
őrölt paprika
víz
200 g rizs
500 g savanyú káposzta
1 pohár tejföl
1. A hagymát megpirítjuk, majd a darált hússal még egyszer. Sózzuk, borsozzuk, piros paprikát teszünk rá, felöntjük vízzel és megfőzzük.
2. A rizst sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
3. Egy jénai tál aljára tesszük a káposzta felét, rá a rizst, darált húst, majd a maradék káposztát. Tejföllel lekenve a tetejét 180 fokos sütőben készre sütjük.
A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük. Íg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd összetörjük (átnyomjuk krumplinyomón). Amikor még kissé meleg, de nem forró, hozzáadjuk a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarikára vágod a krumplit ( nyersen )a tepsi aljába rakod sózod borsozod.. Karikázol rá hagymát.., majd a kiklopfolt huit ráteszed Én (Magyaros fűszersót szoktam ) Auschanba venni...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű