600 g csirkemell
só
bors
200 g ricotta
petrezselyemzöldje
liszt
tojás
prézli
olaj
1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel.
3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük.
4. Panírozunk.
5. Olajban kisütjük.
A petrezselyemzöld mellé mehet egy kis oregánó, bazsalikom is.
A húst felszeleteljük és besózzuk. A túrót, a tojások sárgáját, a lisztet, a tejet, a zúzott fokhagymát összekeverjük és megsózzuk. A tojások fehérjét habbá verjük és a masszába fo...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk sóval és borssal, majd 5-6 percen át sütjük a forró olajban, ezt követően hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Azonos csirkealkatrészekből készítjük (pl. szárnyak vagy felső ill. alsó combok). 2. 8 dkg lisztbe belekeverünk egy kiskanál majoránnát, fehérborsot, őrölt köménymagot, sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz