Családireceptkönyv.hu

Ricottás göngyölt hús


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


600 g csirkemell

bors
200 g ricotta
petrezselyemzöldje
liszt
tojás
prézli
olaj

Elkészítés:


1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel.
3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük.
4. Panírozunk.
5. Olajban kisütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


A petrezselyemzöld mellé mehet egy kis oregánó, bazsalikom is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres mustáros csirkemáj
Fűszeres mustáros csirkemáj

Az előkészített májat helyezzük tűzálló tálba. A mustárt keverjük jól össze az olajjal, és adjuk hozzá a fűszereket. A fűszeres – olajos mustárt kenjük rá a májra, tegyünk rá alufó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jucus
Csirkemell sajtmártással
Csirkemell sajtmártással

Egy grill serpenyőben, kevés olajon a csirkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük. Melegen tartjuk, amíg elkészül a sajtmártás. Egy lábasban felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk a li...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkés fazék
Csirkés fazék

1. Nagy lángon pirítsuk meg a megtisztított, feldarabolt csirkehúst 3 dkg felforrósított vajon, majd sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát és a feldarabolt...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Sült csirkecomb chapatival
Sült csirkecomb chapatival

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk