600 g csirkemell
só
bors
200 g ricotta
petrezselyemzöldje
liszt
tojás
prézli
olaj
1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel.
3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük.
4. Panírozunk.
5. Olajban kisütjük.
A petrezselyemzöld mellé mehet egy kis oregánó, bazsalikom is.
Az előkészített májat helyezzük tűzálló tálba. A mustárt keverjük jól össze az olajjal, és adjuk hozzá a fűszereket. A fűszeres – olajos mustárt kenjük rá a májra, tegyünk rá alufó...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy grill serpenyőben, kevés olajon a csirkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük. Melegen tartjuk, amíg elkészül a sajtmártás. Egy lábasban felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk a li...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Nagy lángon pirítsuk meg a megtisztított, feldarabolt csirkehúst 3 dkg felforrósított vajon, majd sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a megtisztított hagymát és a feldarabolt...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű