600 g csirkemell
só
bors
fokhagyma
olívaolaj
pici víz
1 nagy doboz tejföl
reszelt sajt
1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd egy olajozott jénai tálba tesszük, pici vizet öntünk rá és beletűzdeljük a fokhagymát és lefedve fél órát sütjük 180 fokos sütőben.
2. Rátesszük a tejfölt és sajtot, majd pirosra sütjük.
3. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szeri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat gazdagon sóztam, borsoztam, meghintettem pirospaprikával is, kézzel alaposan belemasszíroztam a bőrébe, és egy serpenyőben (pontosabban az óriás serpenyőmben) pici...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA comb elkészítése A burgonyát és a répát megmossuk. A burgonyát egészben, a répát (pucolás nélkül) 5-8 centis darabokra vágva egy tepsibe szórjuk. A megtisztított vörö...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket mosd meg. A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fontos, hogy vékony legyen, különben félig nyers maradhat. Vágd vékony szeletekre a paradicsomot, a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű