Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Baconbe tekert, sajttal töltött csirkemell


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 fél kettéhajtott csirkemell
20 dkg bacon
30 dkg sajt (natur krémsajt 4 ek cheddar sajt
2 szál újhagyma
só, bors

Elkészítés:


A csirkemellből vágjunk vékony szeleteket, majd sóval és borssal dörzsöljük be. A sajtos krémet kénjük a húsokra. Tekerjük bele a baconszeletekbe. A tekercseket helyezzük egy tepsibe, fedjük le fóliával, majd 200 fokra előmelegített sütőben fél óráig süssük. Ekkor vegyük le róla a fóliát és süssük további 10-15 percig, míg meg nem pirul a teteje. Rizzsel és salátával tálaljuk


Trükkök, tippek, praktikák:


Ha már unjuk a hagyományos csirkemellet, dobjuk fel egy kis sajttal és baconnel!

Baconbe tekert, sajttal töltött csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: minitunder
Csirke görög módra
Csirke görög módra

A páchoz valókat összekeverjük. A csirkét feldaraboljuk (a szárnyakat levágjuk, a mellét négy részre vágjuk, a combokat és a hátát kettévágjuk) 12 részre, és alaposan bedörzsöljük...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Baconbe tekert mustáros csirkemellcsíkok
Baconbe tekert mustáros csirkemellcsíkok

A csirkemelleket megmossuk, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük róla a vizet, majd sóval és borssal fűszerezzük. Egy tálba tesszük a tejfölt, elkeverjük a mustárral és a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Rizses-tejfölös csirke
Rizses-tejfölös csirke

a csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük -csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezv...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Sajtos-sonkás csirkemelltorta
Sajtos-sonkás csirkemelltorta

A szalonnával kibélelünk egy jénai tálat vagy egy tepsit. A csirkemellett felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe és tojásba mártva bundázzuk. Az edénybe rakott szalo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk