4 fél kettéhajtott csirkemell
20 dkg bacon
30 dkg sajt (natur krémsajt 4 ek cheddar sajt
2 szál újhagyma
só, bors
A csirkemellből vágjunk vékony szeleteket, majd sóval és borssal dörzsöljük be. A sajtos krémet kénjük a húsokra. Tekerjük bele a baconszeletekbe. A tekercseket helyezzük egy tepsibe, fedjük le fóliával, majd 200 fokra előmelegített sütőben fél óráig süssük. Ekkor vegyük le róla a fóliát és süssük további 10-15 percig, míg meg nem pirul a teteje. Rizzsel és salátával tálaljuk
Ha már unjuk a hagyományos csirkemellet, dobjuk fel egy kis sajttal és baconnel!
A páchoz valókat összekeverjük. A csirkét feldaraboljuk (a szárnyakat levágjuk, a mellét négy részre vágjuk, a combokat és a hátát kettévágjuk) 12 részre, és alaposan bedörzsöljük...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket megmossuk, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük róla a vizet, majd sóval és borssal fűszerezzük. Egy tálba tesszük a tejfölt, elkeverjük a mustárral és a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéza csirkecombokat besózzuk,a paprikát és a hagymát , fokhagymát felkockázzuk,a tepsi alján elteritjük -csurgatunk rá egy kis olajat,a megmosott rizst elsimitjuk rajta és ráhelyezv...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA szalonnával kibélelünk egy jénai tálat vagy egy tepsit. A csirkemellett felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe és tojásba mártva bundázzuk. Az edénybe rakott szalo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű