Családireceptkönyv.hu

Epres leveles süti gyors


Írta:

Elk. idő: 25 perc
Adag: 2-4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag előnyújtott leveles tészta
12 dkg natúr krémsajt
5 dkg cukor
vaníliakivonat
23-25 dkg eper

Amire szükséged lesz a mennyei epres sütihez:
leveles tészta
krémsajt
3 evőkanál cukor
300 g friss eper
vaníliakivonat
1 kis tojás
porcukor

Elkészítés:


Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A krémsajtot keverjük ki a cukorral és a vaníliával. Vágjuk a leveles tésztát 9 részre.vágjuk be középre krémet teszünk 1 eper szemmel 200 C /15-20 perc sütés
https://www.youtube.com/watch?v=3_Pp9fwLkBY
vagy 4 részre vágjuk bevágjuk a videó szerint és málnával díszitjük

vájuk e majd középre krémet teszünk e p Villával szurkáljuk meg a tésztákat, majd kenjük körbe a széleket tojással. Majd kenjük a lapokra a krémsajtot, a szeletelt epreket pedig tegyük a krémre. Aztán mehet is a sütőbe 15-18 percre, ezalatt szép aranybarnára sül majd. Ha kihűltek, ízlés szerint porcukorral is tálalhatjuk

Epres leveles süti gyors

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyuszi
Körte sütemény
Körte sütemény

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kb. 18 grammos golyókat sodrunk, kialakítjuk a fél körte formáját, majd a tepsire távol tesszük egymástól, mert megnőnek. 2 180°és kb. 16-18 p...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Rigójancsi
Rigójancsi

ELKÉSZÍTÉSE: A tojásból, cukorból, lisztből, kakaóból, sütőporból piskótát sütünk ( 20x30cm tepsiben). Amikor kihűlt lapjára kettévágjuk, megkenjük a barack lekvárral, a csokit...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Szibériai krémes
Szibériai krémes

A BARNA TÉSZTA ELŐKÉSZÍTÉSI IDŐ: 50 perc - PIHENTETÉS: 30 perc - SÜTÉS: 15 perc/lap. - A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőben legalább félórát pihentetjük, hogy r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk