Az eredeti recept teszi 12 adag Change Adagok
1/2 csésze víz
1 evőkanál élesztő
1/4 csésze lerövidítése
1/2 csésze cukor
1 teáskanál só
1 csésze forrásban lévő vízzel
1 csésze sűrített tej
2 tojás, megverték
7 1/2 csésze liszt
1 liter növényi olaj a sütéshez
1 csésze cukrászok "cukor portörlés
Öntsön 1/2 csésze szobahőmérsékletű vizet egy kis tálba. Megszórjuk az élesztő a víz felett, és hagyjuk állni körülbelül 5 perc alatt oldódik fel.
Keverjük össze a rövidülés, a cukrot és a sót egy nagy tálba. Öntsük a forró vizet a rövidülés keveréket, majd keverje hozzá a sűrített tej. Várja meg, amíg a keverék lehűl, amíg langyos. Ezután adjuk hozzá az élesztőt és víz keveréket, és a felvert tojást.
Lassan keverjük a lisztet, amíg a tészta képez labdát. Fedjük le a tésztát műanyag borítót, és hűtőszekrényben 30 perc és 1 óra.
Munka egy kis része (egy kicsit nagyobb, mint egy baseball) egy időben, zsemlye ki a tésztát 1/8 hüvelyk vastag. Vágjuk a kigördült tésztát csíkokra 2-3 hüvelyk széles, majd vágjuk ismét az ellenkező irányba, és szögben, ami rombusz alakú.
Melegítsük az olajat a sütéshez egy mély és széles, nagy fenekű serpenyőben közepes-magas hő 360 fok F (180 ° C).
Slide tésztát lassan az olaj, hogy elkerüljék kifröccsenés és mély sütjük, amíg felfúj és aranybarna, 3-5 perc alatt. Óvatosan távolítsa el rá egy rack papírtörlővel alá, és hagyjuk kihűlni, amíg meg nem tudja kezelni őket. Tegyünk egy tiszta papírzacskóban cukrászok "cukor, és rázzuk óvatosan, amíg fedett nagylelkűen, vagy használja a rosta, hogy a por a beignets porcukorral.
Elkészítése A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéhez adjuk a fele cukrot és a csipet sót, majd kemény habot verünk belőle. A sárgáját a megmaradt cukorral kikeverjük és összekeve...
Elkészítési idő:Ezeket az anyagokat összegyúrjuk, majd vékonyra kinyújtjuk. 1 bögre lisztet 20 dkg margarinnal kikeverünk és a tésztára kenjük. Ezután feltekerjük, mint a beiglit és 8 felé vágjuk...
Elkészítési idő:A datolyát a vaníliával tedd aprítóba és aprítsd simára. Ezután add hozzá a mandulát és aprítsd tovább. Add hozzá a zabot, a sót, a fahéjat, az olajat és a sütőport, és aprítsd mé...
Elkészítési idő: