Az eredeti recept teszi 12 adag Change Adagok
1/2 csésze víz
1 evőkanál élesztő
1/4 csésze lerövidítése
1/2 csésze cukor
1 teáskanál só
1 csésze forrásban lévő vízzel
1 csésze sűrített tej
2 tojás, megverték
7 1/2 csésze liszt
1 liter növényi olaj a sütéshez
1 csésze cukrászok "cukor portörlés
Öntsön 1/2 csésze szobahőmérsékletű vizet egy kis tálba. Megszórjuk az élesztő a víz felett, és hagyjuk állni körülbelül 5 perc alatt oldódik fel.
Keverjük össze a rövidülés, a cukrot és a sót egy nagy tálba. Öntsük a forró vizet a rövidülés keveréket, majd keverje hozzá a sűrített tej. Várja meg, amíg a keverék lehűl, amíg langyos. Ezután adjuk hozzá az élesztőt és víz keveréket, és a felvert tojást.
Lassan keverjük a lisztet, amíg a tészta képez labdát. Fedjük le a tésztát műanyag borítót, és hűtőszekrényben 30 perc és 1 óra.
Munka egy kis része (egy kicsit nagyobb, mint egy baseball) egy időben, zsemlye ki a tésztát 1/8 hüvelyk vastag. Vágjuk a kigördült tésztát csíkokra 2-3 hüvelyk széles, majd vágjuk ismét az ellenkező irányba, és szögben, ami rombusz alakú.
Melegítsük az olajat a sütéshez egy mély és széles, nagy fenekű serpenyőben közepes-magas hő 360 fok F (180 ° C).
Slide tésztát lassan az olaj, hogy elkerüljék kifröccsenés és mély sütjük, amíg felfúj és aranybarna, 3-5 perc alatt. Óvatosan távolítsa el rá egy rack papírtörlővel alá, és hagyjuk kihűlni, amíg meg nem tudja kezelni őket. Tegyünk egy tiszta papírzacskóban cukrászok "cukor, és rázzuk óvatosan, amíg fedett nagylelkűen, vagy használja a rosta, hogy a por a beignets porcukorral.
Do kastrůlku dáme roztopit máslo, přisypeme cukr a mícháme, dokud nezačne karamelizovat. Přidáme med a ořechy a důkladně promícháme. Krém: 300ml mléka, 1 a 1/2 lžíce hladké mouky,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat alacsony lángon megolvasztjuk, addig forraljuk, amíg megbarnul és mogyoróillatú lesz. 2. Hagyjuk langyosra hűlni, teaszűrőn leszűrjük. 3. Hozzáadjuk a tojást, a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz összes hozzávalót tálba téve, gőz fölött addig kevergetjük, amíg puding sűrűségűvé nem válik. Ez pár perces folyamat, talán kicsit unalmas is, de a keverést nem szabad abbahagyn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSep 25 Habos almás-mákos sütemény Hozzávalók: a tésztához: 6 tojássárgája 10 dkg darált dió (vagy mandula) 10 dkg darált mák 1 teáskanál foszfátmentes sütőpor (DM...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű