8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.
Könnyebben elkészíthető csirkés étel nincs is. A fincsi zöldségeknek és fűszereknek köszönhetően remek finomság! Mindenki rajong érte
A csirkét megmossuk, darabjaira vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felaprítjuk. A petrezselymet leöblítjük, összevágjuk. Kiolajoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát, fokhagymát, paradicsomot és paprikákat felkockázzuk. Egy nagyobb lábos aljába étolajat öntünk, beleszórjuk a vöröshagymát, a paprikákat, és 2 dl vizet hozzáöntve f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkemelleket befűszereztem állni hagytam kb félórát...majd csak zsemlemorzsába forgattam és kisütöttem ...a hagymákat felszeleteltem és olajban megpirítottam...a rizs megpárolt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A spárgát megpucoljuk, majd 5 cm-es darabokra aprítjuk. A csirkemellet felkockázzuk. A répát megpucoljuk, feldaraboljuk, forrásban lévő sós vízben 4-5 percig előfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű