40 dkg csirkemell
10 dkg bacon
1 kis fej jégsaláta
1 evőkanálnyi pirospaprika
1-2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
1 natúr uborka
2 paradicsom
1 kaliforniai paprika
1 kis fej lilahagyma
só, frissen őrölt bors
olívaolaj
A húst tisztítsd meg alaposan, majd sózd be. Vágd egyenletes méretű darabokra, kockákra, vagy csíkokra, amihez nagyobb kedved van, forgasd meg egy kis pirospaprikával megszórt olajban majd pirítsd meg forró serpenyőben, amiben miután megfordítottad a darabokat, törd hozzájuk a fokhagymát, majd pár perc múlva, ha átsült a husi, vedd le a tűzről.
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majo...
Elkészítési idő: 1,5 óraEgy tálkában összekeverem az olajat, mustárt, mézet és a fűszereket. Beleforgatom a csirkeszárnyakat és egy sütőzacskóba teszem. 170 fokon kb. 1 óra alatt megsütöm. Közben a forrá...
Elkészítési idő: 1A megtisztított csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük: a mustárt, borsot, babérlevelet, és az olajat. A húst összeforgatjuk a páccal és egy zárható e...
Elkészítési idő: