A pulykamellcsíkok bundázásához
1.5 kg pulykamell (filé)
35 dkg mandula
8 db tojás
4 tk só
25 dkg finomliszt
A sütéshez
10 dl napraforgó olaj
A mandulát leforrázzuk, lehéjazzuk, megszárítjuk, majd ledaráljuk.
A húst 2-3 cm széles csíkokra vágjuk, besózzuk.
A tojásokat enyhén felverjük, 2 tk sóval ízesítjük.
A húscsíkokat előbb lisztbe, majd tojásba, végül a mandulába forgatjuk.
Forró olajban pirosra sütjük. Papírtőrlőre szedjük, hogy a felesleges olaj leitatódjon róla.
Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntött...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük fel a tészta főzővizet, majd főzzük ki a tasakon olvasható utasítások szerint. Eközben a kockákat 1 evőkanál olajban dolgozzuk el krémes pasztává egy evőkanál segítségév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is tisztítsd meg a csirkemellet, és vágd ízlés szerint 2-3 szeletbe. Sózd és borsozd. Tisztítsd meg a csirkemellet, vágd szeletekbe, sózd és borsozd A sárgarépát és a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA combokat megmossuk, és a kedvenc fűszerkeverékünkkel beszórjuk, sózzuk. Betesszük a hűtőbe 1 órára. A zöldségeket megpucoljuk, feldaraboljuk, egy tálba tesszük, befűszerezzük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű