2-4 csirkemellfilé
» vaj
» 1 dl majonéz
» 2 dl joghurt
» 1 csokor újhagyma
» 1 cékla kicsi
» citrom
» mustár
» 8 kisebb csemegeuborka
A csirkemellekről leitatjuk a nedvességet.
Sózzuk, borsozzuk és vajjal jól megkenjük, és sütőben pirosra sütjük.
Míg a csirke sül, a joghurtot elkeverjük a majonézzel, adunk hozzá egy teáskanálnyi dijoni mustárt, sózzuk, borsozzuk. Felkockázzuk a csemegeuborkákat, ezt is belekeverjük a majonézbe.
Belereszeljük egy citrom héját, belekarikázunk egy csokor újhagymát, és végül nyersen belereszeljük a céklát és a mártást átkeverjük.
A májat előkészítjük, a hártyákat leszedjük róla, és kockákra vágjuk. Jól megmossuk, szűrőn lecsepegtetjük. A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük. Mikor már szép üveges,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVideo: https://www.nlcafe.hu/gasztro/20161109/spenot-csirkes-teszta-bacon/
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zúzát megmossuk alaposan tisztítsuk meg majd szeleteljük fel. A hagymát kockára vágjuk zsíron dinszteljük meg,rárakom a piros paprikát nagyon kicsit pirítom a paprikát nehogy ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű