2-4 csirkemellfilé
» vaj
» 1 dl majonéz
» 2 dl joghurt
» 1 csokor újhagyma
» 1 cékla kicsi
» citrom
» mustár
» 8 kisebb csemegeuborka
A csirkemellekről leitatjuk a nedvességet.
Sózzuk, borsozzuk és vajjal jól megkenjük, és sütőben pirosra sütjük.
Míg a csirke sül, a joghurtot elkeverjük a majonézzel, adunk hozzá egy teáskanálnyi dijoni mustárt, sózzuk, borsozzuk. Felkockázzuk a csemegeuborkákat, ezt is belekeverjük a majonézbe.
Belereszeljük egy citrom héját, belekarikázunk egy csokor újhagymát, és végül nyersen belereszeljük a céklát és a mártást átkeverjük.
filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A filé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával összekeverjük. A csirkedarabokat beleforgatjuk, kiolajozott tepsibe egymás mellé ren...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA csirkemell filét felkockázzuk, majd egy serpenyőben olajat melegítünk. A bunda hozzávalóit egy tálban csomómentesen összekeverjük. A víz mennyisége a tojás méretétől függő...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűSütőt előmelegíteni kb 200 fokra. 1/2 csirkemell -- apró kockákra vágva, kicsit megsózni összekeverni. Őzgerincformát (ha nem tapadásmentes, akkor alufóliával kibélelni, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes