A krémhez:
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű
200 ml tejszín (hideg)
100 ml tojáslikőr
Ezenkívül:
100 g Dr. Oetker Tortadara kakaós
12 db csokis keksz
A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis kupacot nyomunk.A kupacokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.
« Vissza Leopárd kalács, amivel mindenkit lenyűgözöl majd (fázis fotókkal) 2016.01.04. Ezért a kalácsért őrül most meg a net. Aki látta már, elkészítette vagy akarj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megfőtt és áttört burgonyához hozzátesszük a cukrot, a lisztet, a vajat, a két egész tojást és a kakaót. Kézzel elkezdjük gyúrni, közben folyamatosan adagoljuk hozzá a fahéjat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDolgozd össze a túrót a tojással, a búzadarával, lisztel, tejföllel és sóval. Pihentesd legalább 15 percig. Vizes kézzel vagy kanál segítségével formázd gombócokká és lisztben fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEnnél a receptnél nem kell előre lecsöpögtetni a fagyasztott gyümölcs levét (amit kienged). Itt direkt jó, ha azt a piskóta felszívja. Viszont a fogyasztást megelőző nap javasolt e...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű