A krémhez:
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű
200 ml tejszín (hideg)
100 ml tojáslikőr
Ezenkívül:
100 g Dr. Oetker Tortadara kakaós
12 db csokis keksz
A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis kupacot nyomunk.A kupacokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.
Az élesztőt a cukorral a langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval – kézzel – lágy, ruganyos tésztát gyúrunk. Letakarva kb. 30 percet pihentetjük. Amíg a tészta kel, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást. Egy másik tálba tegyük bele a többi hozzávalót és keverjük össze. Gyúrjunk masszát a két tál tartalmából, majd készít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent alaposan összekeverni, kiskanállal sütőpapírral bélelt tepsiben, lenyomkodva, rövid ideig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskótához a tojásokat ketté választjuk. Tojások fehérjét kemény habbá keverjük egy pici sóval, sárgáját habosra keverjük a porcukorral. A sárgájába beleszitáljuk a lisztet és a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes