Családireceptkönyv.hu

Kevert almás diós süti


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


35 dkg liszt
1 csomag sütőpor
20 dkg cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
2 tasak vaníliás cukor
12 dkg darált dió
6 alma
4 tojás
2 dl olaj

Elkészítés:


Az almát lereszeljük. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az almát és a fahéjat. Belekeverjük az olajat is. A lisztet, a sütőport és a darált diót összekavarjuk, hozzáadjuk a tojásos masszához és alaposan összedolgozzuk. Kiolajozott tepsibe öntjük és 180 fokos sütőben 40 perc alatt megsütjük. Langyosra hűlve szeletelhetjük, tálaláskor megszórhatjuk porcukorral.

Kevert almás diós süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tamás
Pillefánk
Pillefánk

1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Kókuszos meglepetés
Kókuszos meglepetés

A margarint, a porcukrot és a tojást habosra keverjük. A tejet a mézzel a masszába adagoljuk, végül belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Avokádós epres lime torta/paleo/
Avokádós epres lime torta/paleo/

A tésztához valókat aprítógépben masszává dolgozzuk. Belesimítjuk egy folpackkal kibélelt kapcsos kis tortaforma aljába, kicsi pereme legyen. Erre rászeletelünk friss epret, és r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Karamellás pite
Karamellás pite

A sütőporos lisztből, cukorból, margarinból tojásból és tejből sima tésztát gyúrunk. Négy egyforma cipóra osztjuk, és 30 percig pihentetjük hideg helyen. A cipókat egyenként ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk