» 4ek olívaolaj
» 1 hagyma
» 4 gerezd fokhagyma
» 3 ág friss kakukkfű
» 2 közepes burgonya
» 1 nagy piros kaliforniai paprika
» 1 sárga kaliforniai paprika
» 2 magyar tv zöldpaprika
» 10 gerezd fokhagyma
» 2 egész friss pisztráng
» 1 citrom
Olívaolajon megpirítunk egy vékonyra szeletelt hagymát, 3 gerezd felaprított fokhagymát, egy ág friss kakukkfüvet, egy-egy vastagabb csíkokra felvágott piros és zöld kaliforniai paprikát. Sózzuk, borsozzuk.
Közben félpuhára főzünk két közepes szem burgonyát.
Egy alufóliával bélelt tepsibe halmozzuk a zöldségeket, tehát a paprikát ás a karikára vágott krumplit, és ráteszünk még legalább 10 gerezd fokhagymát.
A két pisztrángot leöblítjük, szárazra töröljük, belsejébe citromkarikákat és kakukkfüvet teszünk, megborsozzuk.
200 C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, végül pár percig grillezzük.
A különböző paprikák, a krumpli vöröshagymával, fokhagymával, friss kakukkfűvel fűszerezve rögtön körete is a rajta sülő pisztrángnak. Izgalmas, mégis egyszerű étel különleges alkalmakra is.
Összegyúrjuk a hozzávalókat. Légkeverésen, 180 fokon 23 perc.
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1 A lisztet beleöntjük egy zacskóba, és legalább 15 percre betesszük a mélyhűtőbe. 2 Az olajat 5 cm-es rétegben egy kb. 26 cm átmérőjű, mély serpenyőbe öntjük. Alacsony tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a lazacszeleteket egy zárható zacskóba. Egy mérőedényben készítsük el a pácot. A fokhagymát és a gyömbért vágjuk fel apróra, keverjük hozzá a pirospaprikát, a szójaszószt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfilét kockázd fel nagyobb darabokra. Egy tálban keverd össze a lisztet a sóval, borssal. A haldarabokat forgassuk bele a lisztbe. Egy teflonos serpenyőt pár csepp olívaolaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű