7 db csirke felső comb
1 nagy fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 kiskanál mustármag
1 kiskanál só
1 kávéskanál őrölt színes bors
1 kávéskanál piros paprika
pár szál rozmaring
0,5 dl tej
2-3 evőkanálnyi olaj, vagy baromfi zsír
A csirkecombokat tisztítás után, bőrösen, beletesszük egy tálba. Hozzátesszük a hagymák kivételével az összetevőket, és összekeverjük, állni hagyjuk 1 órát.
Az idő leteltével egy kisebb tepsibe beleborítjuk a tál tartalmát, és eligazgatjuk a combokat, bőrrel felfelé.
A hagymákat megpucoljuk, felszeljük, és ráhelyezzük a combokra.
Kicsi olajat, zsírt locsolunk rá, és lefedjük alufóliával.
Közepes hőfokon, 170-180 C°-on, 40 percig pároljuk, ekkor levesszük a fóliát róla, és visszatéve készre, pirosra sütjük.
Finom, szaftos, kívül ropogós, belül omlós!
1. A borsót és a répát sós vízben megfőzzük. 2. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával. 3. Egy másik serpenyőben kevés zsiradékon előpirítjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk és margarinban hirtelen elősütjük. 2. A szeleteket egy vajjal kikent tűzálló tálba szorosa...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz