320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió
A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, és a szeletelt vöröshagymát elkezdjük pirítani benne. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, és együtt pirítjuk tovább. Beletesszük a csíkok...
Elkészítési idő:a palacsitához mindent összekeverünk kicsit sürübb legyen mint amit megszoktunk a vékony palacsintánál az almákat megpucoljuk a magházát eltávolitjuk vékony karikákat vágunk...
Elkészítési idő: 30A csirkemájat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom. A vöröshagymát csíkokra vágom, és a zsiradékon egészen puhára párolom. Ezután adom csak hozzá a karikára vágott fokhagy...
Elkészítési idő: