320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió
A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.
A szokàsos módon piskótàt sütünk, 180fok 20 perc alatt (vékony tésztaréteg lesz!). A krém hozzávalóit simára keverjük. A zseléhez 1 narancs levét, pici édesítőt összekeverünk,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrtam, 5 gombócra osztottam szét (kb.ökölnyi), vizes konyharuhával lefedett tálba pihentettem őket kb. 1/2 órát. Lisztezett deszkán kinyújtottam, egy kisebb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dinsztelt vöröshagymától ég a gyomrom ezért az olyan ételeknél ahol ezzel kell csinálni a hagyma dinsztelésekor egy evőkanál vizet is teszek hozzá.Amíg elfől a víz addig távoznak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű