320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió
A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.
A rizst előírás szerint megfőzzük, hozzáadjuk a kenőmájast és a fűszereket, olajosott tepsibe öntjük megsütjük. Nagyon finom tényleg hurka ízű.
Elkészítési idő:Dolgozd össze a hozzávalókat, majd amikor összeállt a tészta, tedd be legalább 10 percre a hűtőbe pihenni. A tésztát oszlasd el egy sütőpapírral borított tepsiben. Kis kókuszzsí...
Elkészítési idő: 40 perc1. A banánt felkarikázzuk, majd villával pépessé törjük. 2. A csokit apró darabokra vágjuk. 3. Hozzáadjuk a kimért zabpehelyhez a banánpépet és a csokit, majd összekeverjük....
Elkészítési idő: 20 perc