320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió
A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.
A hozzávalókat egy mély tálban addig keverjük (először a kakaót a forró vízzel), amíg sima, egynemű, krémes mázat nem kapunk. Kész, már kenhető is a süteményre. Pár óra alatt megk...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A legismertebb elkészítési mód a fasírozott. A fasírozott lehet kis golyó, nagy és lapos korong, tepsi méretű, lehet töltött vagy töltelék nélküli. A töltelék lehet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombákat alaposan megmostam. A szárakat kivettem, apróra vágtam, sóval, őrölt fehér borssal ízesítve lepirítottam. A mackósajtokat összekevertem a snidlinggel és a pirított go...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. Tikvice oprati, posušiti i odrezati im krajeve. Rezati ih uzdužno na što tanje šnite, najbolje rezačem/gulilicom za krumpir. Što su šnite tanje, lakše će se motati i neće pucat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű