Családireceptkönyv.hu

Tonhal ananásszal és kesudióval


Írta:

Elk. idő: fél óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


320 g tonhal konzerv
2 db 567 g-os körszeletes ananászkonzerv
80 g pörkölt, sós kesudió

Elkészítés:


A konzervek levét leöntjük. Az ananászszeleteket a tányérokon a megfelelő formára rakjuk. A halat ráhalmozzuk, végül pedig a kesudióval díszítjük.

Tonhal ananásszal és kesudióval

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Resztelt máj
Avatar Sinka Ferencné Kedvelnék
Resztelt máj

Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, és a szeletelt vöröshagymát elkezdjük pirítani benne. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, és együtt pirítjuk tovább. Beletesszük a csíkok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás  palacsinta
Almás palacsinta

a palacsitához mindent összekeverünk kicsit sürübb legyen mint amit megszoktunk a vékony palacsintánál az almákat megpucoljuk a magházát eltávolitjuk vékony karikákat vágunk...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Resztelt csirkemáj rizzsel
Resztelt csirkemáj rizzsel

A csirkemájat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom. A vöröshagymát csíkokra vágom, és a zsiradékon egészen puhára párolom. Ezután adom csak hozzá a karikára vágott fokhagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk