1. Rész
10 ek liszt
1 tojás
2deci tejföl
Csipi só
2. Rész
25 deka rama
5 ek liszt
1. Részt kinyújtom 2mm vastagra.
Rákenem a 2. Részt.
Felcsavarom, 5 részre osztom.
Frissen, vagy akár fagyasztva is használható.
Bármilyen rétestöltelékhez!
1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek. cukorral. 2. A liszthez adjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált diót keverjük össze a porcukorral és a reszelt citromhéjjal, adjuk hozzá a tojást, és gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze. Közben, ha nagyon ragadna a kezünkhöz, szórjuk meg...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: Könnyű1. A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és vékony szögletes lapokat sütünk belőle a tepsi hátulján. 2. A krémhez a pudingporokat 2 evőkanál cukorral elkeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A töltelékhez az almákat meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk. 2. Egy lábosban ízlés szerinti mennyiségű cukorral 10-15 percig pároljuk, nem kell, hogy teljesen elpárologjon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű