1. Rész
10 ek liszt
1 tojás
2deci tejföl
Csipi só
2. Rész
25 deka rama
5 ek liszt
1. Részt kinyújtom 2mm vastagra.
Rákenem a 2. Részt.
Felcsavarom, 5 részre osztom.
Frissen, vagy akár fagyasztva is használható.
Bármilyen rétestöltelékhez!
Elkészítés: A tészta elkészítése: verjük fel a tojásfehérjét, a cukorral kemény habbá, majd keverjük hozzá a lisztet és a kókuszreszeléket. Egy 37 x 23-as tepsibe tegyünk sütőpapí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez megfőzöm tejben a búzadarát (sűrűre) és néha-néha kevergetve kihűtöm teljesen.A puha vajat a porcukorral kikeverem, majd hozzáadom a kihűlt tejbegrízt,és mixerrel jól k...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA sajtokat habosra keverem a cukorral, a tejszínt kemény habbá verem majd az egészet lazán össze dolgozom. Lágy jól kenhető masszát kell kapni. Össze szerelés Folpack-kal ki...
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: KönnyűElkészítjük a pudingot. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tejszínhabot. Ha magasabbra akarjuk a krémet, nyugodtan használjunk több tejszínt! Egy jénai tálat bebo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű