Hozzávalók:
csirkemell
40 dkg burgonya
só
bors
2 tojás
2 ek kefir vagy tejföl
liszt
petrezselyemzöld
olaj
tejföl
sajt
Hozzávalók:
csirkemell
40 dkg burgonya
só
bors
2 tojás
2 ek kefir vagy tejföl
liszt
petrezselyemzöld
olaj
tejföl
sajt
A csülköt odatesszük abálódni, jó néhány óra. Miután megpuhult a csülök, kivesszük az edényből. Bármit lehet készíteni belőle „Csak krumplis tésztát ne”. Tésztaszűrőn, átpasszír...
Elkészítési idő: 3-4 óra Nehézség: KönnyűElőször az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. A vizet a rizzsel együtt felforraljuk, közben néha megkeverjük. Közben simává keverjük a joghurtot a tojássárgájával, li...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA májat lapos, viszonylag nagy, vékony szeletetekre kell vágni. Nem a szeletek nagysága, hanem a vastagsága a döntő, lehetőleg egyforma legyen. A hagymát nagy darabokra vágni, csak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű