150 g csicseriborsó (egy éjszakán át áztatva) (ezt használtam)
Ízlés szerint Paleo arab Harissa fűszerkeverék (ezt használtam)
A beáztatott csicseriborsót 1 órán át főzzük, majd leszűrjük.
Ezután a lecsöpögtetett csicserit sütőpapírra fektetjük és megszórjuk a
fűszerkeverékkel végül ropogósra sütjük a sütőben.
Sütési info: 220 fokon 8-10 perc (én pizzasütő funkción sütöttem, és fűszerezés előtt befújtam olajsprayvel) (EZ Coat olajspray ITT!)
Nagyon finom és nagyon egészséges.
100 g késztermék tartalmaz:
Energia:kalória: 242 kcal
Fehérje: 17 gramm
Szénhidrát: 33 gramm
Zsír: 4,5 gramm
A lisztet, cukrot és a sütőport összekeverem. A lisztes keverék felét, kivajazott, morzsával kikent tepsibe szórom, majd rászórom a túrót. A túró tetejére vagdalom a vajat, egyenle...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA vajat habosra keverjük, lassú keverés mellett hozzáadjuk a tojássárgáját, és éppen csak simára keverjük. A tojásfehérjét a cukorral nem túl kemény habbá verjük, majd lazán elkeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű