Családireceptkönyv.hu

Sima piskóta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 toji
4 ek víz
5 ek zabliszt 50gr kb)
1kk sütőpor
édesítő 2 ek eririt

Elkészítés:


felverni a habot a többit óvatosan beleforgatni
(mint a tejszeletet)
melegen feltekerni sütőpapíírral megvárni mí kihűl óvatosan kitekerni megtölteni és visszatekerni

Trükkök, tippek, praktikák:


180 fok

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Marokán kosárkák csokiöntettel
Marokán kosárkák csokiöntettel

Mandulából érdemes a héj nélkülit választani. Ha héjával együtt vesszük, akkor érdemes vízgőz felett kicsit pihentetni, ezután könnyebben lejön a héj. A mandulát és a diót apróra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Debreceni mézes
Debreceni mézes

A tojásokat verd habosra a porcukorral, majd keverd hozzá a többi hozzávalót - a dió kivételével - a felsorolás sorrendjében, és jól dolgozd össze. A keverés könnyebb, ha a méz lan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
fahéjas kiflik
fahéjas kiflik

A tejet meglangyosítjuk és egy teáskanál cukorral elkeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Pár percig hagyjuk, míg az élesztő felfut. Addig a dagasztógép (vagy kenyérsütőgép)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rumos meggyes piskóta
Rumos meggyes piskóta

-elkészitjük a krémet -1/2 liter tejben megfőzzük a pudingot -bele a 20 dkg cukrot -amikor kihült -belekeverjük 2 dl felvert tejszinhabot -10 dkg összetört babapiskótát legvé...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk