4 toji
4 ek víz
5 ek zabliszt 50gr kb)
1kk sütőpor
édesítő 2 ek eririt
felverni a habot a többit óvatosan beleforgatni
(mint a tejszeletet)
melegen feltekerni sütőpapíírral megvárni mí kihűl óvatosan kitekerni megtölteni és visszatekerni
180 fok
1. A tészta készítése: a margarint a tojással, a cukorral és a sütőporral jól kikeverjük és hozzáadjuk a lisztet. 2. Könnyű tésztát kapunk, amelynek 3/4 részét kinyújtjuk, köze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet a sütőporral elkeverjük, majd egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, összegyúrjuk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. A krémhez a fél liter tejet, cukrot és pud...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit kis darabokra tördeljük. A lisztet az élesztőtálba szitáljuk. A puha vajat a kristálycukorral és a barna cukorral habosra keverjük. Akkor jó, ha fényes, sima masszát k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapanyagokból könnyen gyúrható tésztát készítünk belőle. A tésztát 3 felé vágjuk, és mind a 3 lapot megsütjük. Krém: 3 dl tejben 2 db vaníliás cukrot és a tészta 1 lapját ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű