4 toji
4 ek víz
5 ek zabliszt 50gr kb)
1kk sütőpor
édesítő 2 ek eririt
felverni a habot a többit óvatosan beleforgatni
(mint a tejszeletet)
melegen feltekerni sütőpapíírral megvárni mí kihűl óvatosan kitekerni megtölteni és visszatekerni
180 fok
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd elkeverjük benne a sót, a porcukrot, a vaníliás cukrot és hozzáadjuk a margarint. Gyors mozdulatokkal összedolgozzuk. Ha összeállt a tészta,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vajat a cukrokkal habosra keverem. Egyenként hozzáadom a tojást és a vaníliás cukrot. Jól kikeverem. Hozzáadom a lisztet, kakaóport, sütőport. Végül az apróra vágott csokikat. Ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMérjük ki a lisztet, majd az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le. Adjuk hozzá a fűszereket és a datolyakrémet, majd öntsük hozzá fokozatosan a tejet. Jó sűrű, nokedli tészta áll...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz