1 tonhalkz.
1 toji +1 fehérje
fűszerek
Turmixolni és serpenyőben fedő alatt megsütni majd rá a feltét
elkészítés A haltörzseket megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrt, besózzuk. A tojásból, lisztekből, sóból, tejből, szódából, pirospaprikából kicsit sűrűbb tésztát keverünk, mint a pala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. 2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, álta...
Elkészítési idő: 45 min Nehézség: KözepesA tőkehalfilét mossuk, sózzuk (nem sokat) és borsozzuk. Megszórjuk egy kis kakukkfűvel. Fogunk egy alufóliát, és fél evőkanál olajat csepegtetünk rá, amire ráfektetjük a halat, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfilét kockázd fel nagyobb darabokra. Egy tálban keverd össze a lisztet a sóval, borssal. A haldarabokat forgassuk bele a lisztbe. Egy teflonos serpenyőt pár csepp olívaolaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű