2 ek finoman őrölt kávét
2 ek barna cukrot
1 evőkanál chili por
1 evőkanál paprika
1 evőkanál fekete bors
2 evőkanál só
1 evőkanál vöröshagyma por
1 evőkanál fokhagymapor
½ evőkanál Cayenne ~ vagy több
½ evőkanál citrombors
1 kk görög széna
2 kk kömény
1 kk koriander
2 szem szegfűbors
5-6 szem szecsuani bors
Az fűszereket pirítás után durvára daráljuk és összekeverjük.
Ez a vilag legegyszerubbje: egy padlizsant, egy cukkinit es egy voroshagymat beraksz egeszben a sutobe (ha nem akarsz ilyen zold darabokat latni a kremben, akkor hamozd meg a cukki...
Elkészítési idő:A gombát meg tisztítjuk, a szárait és a sérült gombafejeket apró kockákra vágjuk, majd a többi összetevővel, a sajt kivételével egybe vegyítjük. Megtöltjük vele a gomba fejeket és...
Elkészítési idő:A darált húst egy tálban összekeverjük a tojással, zsemlemorzsával, sóval, borssal, fokhagymakrémmel (esetleg zúzott fokhagymával). Kézzel egész apró, kisebb diónyi golyókat gyúru...
Elkészítési idő:A felkockázott vöröshagymát és az átnyomott fokhagymát egy kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a darált marhahúst lepirítjuk rajta. A paradicsompürét is átpirítjuk vele, majd rád...
Elkészítési idő: