menu

Családireceptkönyv.hu

BBQ Szárazpác 1.1


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 ek finoman őrölt kávét
2 ek barna cukrot
1 evőkanál chili por
1 evőkanál paprika
1 evőkanál fekete bors
2 evőkanál só
1 evőkanál vöröshagyma por
1 evőkanál fokhagymapor
½ evőkanál Cayenne ~ vagy több
½ evőkanál citrombors
1 kk görög széna
2 kk kömény
1 kk koriander
2 szem szegfűbors
5-6 szem szecsuani bors

Elkészítés:


Az fűszereket pirítás után durvára daráljuk és összekeverjük.

BBQ Szárazpác 1.1

Kinek a kedvence ez a recept?


Csaba Takács
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Gombapaprikás orsótésztával
Gombapaprikás orsótésztával

A hagymát kockára vágva világosra pirítom a zsíron, lehúzom a tűzről, ráteszem a pirospaprikát, elkeverem. Hozzáteszem a szeletelt gombát, megsózom, borsozom, lefedve párolom. Nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mákos-almás koszorú cukor, gabona és tejtermék nélkü
Mákos-almás koszorú cukor, gabona és tejtermék nélkü

Elkészítése: A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a kókusztejet, majd az összes száraz hozzávalót, jól elkeverjük, végül mehet bele a reszelt alma is. A sütőt előmelegítjük kb. 180 f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Liba-, Kacsamájpástétom
Avatar Lewis Windy Kedvelnék
Liba-, Kacsamájpástétom

1. A májat áztassuk hideg tejbe, tegyünk bele egy kevés sót és hagyjuk a hűtőben egy napig pihenni. 2. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Vegyük ki a tejből és öblítsük le. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfi­ol­zsemle
Karfi­ol­zsemle

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. 3. A morzsalékotkeverd össze a tojással, sajttal, lisztekkel, sütőporral, fűszerekkel. 4. Formázz kb. 2 cm magas korongokat a masszából, eze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk