2 ek finoman őrölt kávét
2 ek barna cukrot
1 evőkanál chili por
1 evőkanál paprika
1 evőkanál fekete bors
2 evőkanál só
1 evőkanál vöröshagyma por
1 evőkanál fokhagymapor
½ evőkanál Cayenne ~ vagy több
½ evőkanál citrombors
1 kk görög széna
2 kk kömény
1 kk koriander
2 szem szegfűbors
5-6 szem szecsuani bors
Az fűszereket pirítás után durvára daráljuk és összekeverjük.
A kézmeleg vízbe morzsoljátok bele az élesztőt és nyomjatok hozzá egy evőkanál cukrot. Az egészet keverjétek jól össze, hogy a cukor feloldódjon, majd rakjátok félre 6-7 percre. En...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KönnyűElkezdjük forralmi a levest. A tojásokat leütjük, hozzáadjuk a 3 csipet sót, borsot ízlés szerint, egy kis csipet majorannát és 2 evőkanál vizet. Amennyire csak tudjuk felverjük. A...
Elkészítési idő: 15-20 perc Nehézség: KönnyűAz összes burgonyát finomra reszeljük, majd hagyjuk állni. Összekeverjük a darált sertés- és marhahúst a tejjel és a tojással. A burgonyából kinyomkodjuk a nedvességet, majd a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 175 Celsius-fokra. Vágd fel és pirítsd meg a kolbászt és a hagymát, ha szereted, tegyél hozzá egy kis fokhagymát is. Keverd össze a tojásokat és a sajt nagyob...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű