4-6 egész csirkecomb, 15 dkg margarin vagy olaj vagy vaj,
1 Aldis főző tejszín,
1 póréhagyma, 2 evőkanál liszt, 1 evőkanál Curry, 2 kockából alaplé, só, fehérbors
A combokat sózzuk borsozzuk. Lábosban felülhevítjük a zsiradékot és megpirítjuk a húst. kiszedjük és a szeletelt póréhagymát üvegesre pároljuk a lábosban, meghintjük a 2 evőkanál lisztel és az 1 evőkanál curryvel, kicsit összekeverjük és hagyjuk pirulni egy keveset, majd felöntjük az alaplével. Visszatesszük a húsokat és lefedve kis lángon készre pároljuk. A húsokat megint kiszedjük és a léhez hozzáadjuk a tejszínt, elkeverjük és a vissza rakott húsokkal addig főzzük 1-2 perc amíg beűrösödik. Párolt rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Elkészítés: A hagymát és a paprikát felkockázzuk, majd egy kis olívaolajon megpirítjuk. A bacont és a csirkemellet is kockára szeljük és a zöldségekkel együtt sütjük 4-5 percig....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkét kis, vékony szeletkékre vágjuk. A tepsi aljára olívaolajat öntünk. A csirkeszeletek mellé sajtszeleteket teszünk és az egészet két-két szelet baconbe tekerjük. Előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockákra vágjuk, az olajon üvegesre pirítjuk. A felcsíkozott húst hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát. Amikor a csirkemell kifeh...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat darabokra vágom ízlés szerint sózom borsozom ,egy tálban jól összekeverem,a tojásokat felverem a tejföllel és azt is hozzákavarom . A mufinformába papírt teszek é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű