80-90 dkg Pulykamell filé, Fél kg szeletelt bacon, Fél kg vékonyan szeletelt trappista vagy akár füstölt sajt
2 pohár tejföl, 2 tojás sárgája, Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
A húst vékony szeletekre vágom és óvatosan kiklopfolom majd a szokásos módon, panírozom.
Egy kuglófsütőt vagy őzgerincformát kibélelek a bacon szalonnával majd soronként rétegezve
belerakom, a húst és a vékonyan szeletelt sajtot. Tetejére a tojás sárgával összekevert tejfölt öntöm.
A spenótot megmossuk, szűrőben forró vízzel leforrázzuk és lecsöpögtetjük róla vizet. A fokhagymát megpucoljuk, a fenyőmagot pedig szárazon felhevített serpenyőben illatosra pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelék alapanyagait jól összekeverjük. A kisült palacsintákat megtöltjük a sonkás krémmel, a palacsinták két szélét behajtjuk és felcsavarjuk. A tojást villával kissé fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Vágd fel 2 cm vastagságú karikákra a póréhagymát és ½ cm karikákra a sárgarépát ,majd együtt párold meg őket lassú tűzön , fedő alatt az olivaolajban .10 perc után ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket mind megtisztítottam, megmostam. Szeletelővel vékony szeletekre vágtam (gyalu is megteszi). A leveleket alaposan megmostam, leitattam róluk a nevességet majd mindent...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű