80-90 dkg Pulykamell filé, Fél kg szeletelt bacon, Fél kg vékonyan szeletelt trappista vagy akár füstölt sajt
2 pohár tejföl, 2 tojás sárgája, Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
A húst vékony szeletekre vágom és óvatosan kiklopfolom majd a szokásos módon, panírozom.
Egy kuglófsütőt vagy őzgerincformát kibélelek a bacon szalonnával majd soronként rétegezve
belerakom, a húst és a vékonyan szeletelt sajtot. Tetejére a tojás sárgával összekevert tejfölt öntöm.
A csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, majd hagytam, hogy szobahőmérsékletre hűljön. Ezután a szintén szoba-hőmérsékletű mascarponéval alaposan elkevertem, a sajtkrémet kanala...
Elkészítési idő:Egy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. Hagyjuk feloldódni benne az élesztőt. Utána hozzáadjuk a sót. Ez azért kell, hogy...
Elkészítési idő: 2 óraLereszeljük a burgonyát és hozzáadjuk a fokhagymát, a sót, a MJAGGI Ételízesítőt, a borsot, a 2 db tojást és a lisztet. Ezeket jól összekeverjük és palacsintasütőben, forró olajban...
Elkészítési idő: