Családireceptkönyv.hu

Batáta kenőke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4-5 db batáta
10 dkg vaj
curry
őrölt gyömbér

lilahagyma

Elkészítés:


A batátát héjában megfőzzük, mikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és pürésítjük. Összekeverjük a puha vajjal, az apróra vágott lilahagymával, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Kenyérre kenve tálaljuk.

Batáta kenőke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar illatosítók
illatosítók

Ebből összesen kb. 6 dl illatosító lesz, ilyenkor választhatunk tavaszi illatokat, és ebben az esetben még az se baj ha nem 100 %-s az illóolaj. Piros eper illatú Kék Jácint illa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar csíkos szappan /
csíkos szappan /

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Konyhakémia: 8 hasznos tipp
Konyhakémia: 8 hasznos tipp

5. A „kéregsütés” pont fordítva jó, mint ahogy azt sokan – celebséfeket is beleértve – ismerjük. Forrásunk (>>) szerint mindenki rosszul süti a húst, aki a bepácolt szeletekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egyszerű lecsó
Egyszerű lecsó

A paprikát kicsumázom, karikákra vágom, a paradicsomokat nyolcadolom. Az olajon az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítom rajta. Megszórom pirospaprikával, majd azonnal rádobom...

Elkészítési idő: 60 - 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk