menu

Családireceptkönyv.hu

Batáta kenőke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4-5 db batáta
10 dkg vaj
curry
őrölt gyömbér

lilahagyma

Elkészítés:


A batátát héjában megfőzzük, mikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és pürésítjük. Összekeverjük a puha vajjal, az apróra vágott lilahagymával, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Kenyérre kenve tálaljuk.

Batáta kenőke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Hamis fasírt
Hamis fasírt

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A párizsit a hagymával és fokhagymával ledaráljuk, és az összetört burgonya közé keverjük.Beleütünk 2 tojást, ízlés szerint sóval és bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Avokádós melegszendvics
Avokádós melegszendvics

A kenyeret felszeletelni és a sütőbe tenni, hogy megszáradjon. Az avokádót megpucolni, magját kiszedni, majd vékony szeletekre vágni. A megszáradt szelet kenyérre rárakni néhány...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrógombóc zabpehellyel
Túrógombóc zabpehellyel

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mákos-almás koszorú cukor, gabona és tejtermék nélkü
Mákos-almás koszorú cukor, gabona és tejtermék nélkü

Elkészítése: A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a kókusztejet, majd az összes száraz hozzávalót, jól elkeverjük, végül mehet bele a reszelt alma is. A sütőt előmelegítjük kb. 180 f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk