3 csapott evőkanál só
1 teáskanálnyi frissen őrölt feketebors
1 teáskanálnyi fehérbors
1 fél csokor friss petrezselyem
1-2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanálnyi szárított oregánó
1 teáskanálnyi római kömény
1 teáskanálnyi fahéj
1 csipet ánizsmag
Egész egyszerűen dolgozd össze a hozzávalókat, és némi olívaolajjal keverd el őket, majd mehetnek is a húsokra.
Az arányokat ízlésed szerint alakíthatod, előbb-utóbb kész lesz a szád ízének leginkább megfelelő gyrospác. Csirkéhez és sertéshez is ideális, na meg persze bárányhoz is.
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk....
Elkészítési idő:A sonkát pirítsd meg egy teflon sütőben. A csirkemellet kockázd fel, a sonkát vágd kis darabokra, majd tedd fel egy serpenyőben sülni. A sonkából kisülő zsiradék épp elég lesz m...
Elkészítési idő:A hagymát megfonnyasztom pici olajon, azt olvastam, ilyenkor kell hozzáadni a pirospaprikát, mert ilyenkor jön elő a színe. Beleborítom a csirkét és megpirítóm, majd felöntöm pi...
Elkészítési idő: