Alap:
2 db nagyobb ostyalap
Krém:
1 kg háztartási keksz
4-5 dl tej
40 dkg cukor
2 evőkanál kakaópor
20 dkg vaj
rum aroma
A keksz felét ledarálom, a másik felé durvára összetöröm. A tejet és a cukrot főni teszem, amikor felforrt, hozzáadom a kakaóport és a rum aromát. Félrehúzom a tűzről és beleteszem a vajat. Az így elkészült krémbe beleforgatom a kekszeket, és így forrón az ostyalapra kenem. Vagy két percig rajta hagyom, hogy a lap kicsit puhuljon, majd óvatosan és szorosan feltekerem, majd hagyom teljesen kihűlni.
--A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd 20 percet pihentetem. ---A pihentetés után vékonyra kinyújtom és derelye szaggatóval kiformázom --Téglalapokat vágok a közepébe,két csík...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: KönnyűKrém: 1 puncs puding, 1 vaníliás puding, külön – külön főzzük meg, puncsba rumot, vaníliába vaníliás cukrot keverünk bele, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukrot kikeverünk, és a két pudingb...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA hozzávalókból a tésztát megsütjük, majd kettévágjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A tejet a pudingporral felfőzzük, ha kihűlt a margarinnal összekeverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű