60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.
A csirkeszárnyakat a levesben fél puhára főztem. Kivettem a levesből,egy tálba tettem és 1 ek grillfűszerrel megszórtam. 1 órát hagytam állni,közben forgattam a húst. Egy tepsit o...
Elkészítési idő:A csirkecombokat az alábbi páccal kezeltem: Mustár, méz, csirkefűszer keverék, pici szójaszósz, olívaolaj, friss kakukkfű Előmelegített sütőben pirosra sütöttem. Köret: Újkrump...
Elkészítési idő:A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal. Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a...
Elkészítési idő: 1.5