60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.
Ez valóban nem bonyolult recept, a tényleges munkád alig lesz tíz perc. A krumplikat pucold meg, vágd egyforma cikkekre vagy akár karikákra. A csirkecombokat mosd át alaposan, majd...
Elkészítési idő: 60 percA csirkecombokat besózzuk - ízlés szerint hagyhatjuk egészben, vagy forgónál kettévághatjuk. Legalább fél órát állni hagyjuk. Előkészítjük a panírt. Egy tányérba liszt, a másikba...
Elkészítési idő: 1.5 óraMiután megmostuk a csirkemellet, vágjuk fel szeletekre. Keverjük bele a joghurtba a sót és a borsot, és nyomjunk bele fokhagymát. Következő lépésként a zabpelyhet le kell darálni....
Elkészítési idő: