Családireceptkönyv.hu

Pikáns csirkemell burgonyával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj

Elkészítés:


A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.

Pikáns csirkemell burgonyával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ani
ZÖLDBORSÓS-BACONÖS CSIRKECOMB BULGURRAL
ZÖLDBORSÓS-BACONÖS CSIRKECOMB BULGURRAL

A combokat kettévágjuk, a bacont felkockázzuk, az újhagymát és a fokhagymát vékonyra szeleteljük. Egy serpenyőben zsírjára sütjük a bacont, majd kiszedjük a töpörtyűt, és a hártam...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombával töltött hústekercs (paleo)
Gombával töltött hústekercs (paleo)

A csirkemelleket keresztbe és hosszában is kettévágjuk, vékonyra kiklopfoljuk, besózzuk és borsozzuk őket. A töltelékhez az apróra vágott gombát az apróra vágott vöröshagymával eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mozzarellával és főtt füstölt tarjával töltött csirk
Mozzarellával és főtt füstölt tarjával töltött csirk

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet főtt füstölt tarját és 1-1 szelet mozzarella sajtot. A csirkemelleket összehajtj...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombás rakott csirkemell
Gombás rakott csirkemell

Előkészítem az összes hozzávalót: a húst megmosom szeletelem, ha kell klopfolom, sózom borsozom. A vöröshagymát és, a gombát felszeletelem, a burgonyát karikára vágom. Ezután jöhe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk