70 dkg csirkemell
2 vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 dl méz
1 chilipaprika
kömény
koriander
só, bors, olaj
A csirkemelleket tisztítsd meg, majd kockázd fel egyenletes darabokra - esetünkben tényleg fontos ez, hiszen egyszerre kell megsülniük -, majd sózd és borsozd be, és tedd félre őket. A vöröshagymát vágd nagyobb, tűzhető darabokra, majd szintén tedd félre. Egy kis olívaolajba nyomd bele a fokhagymát, szórd a paprikát, öntsd bele a mézet, egy késhegynyi kömény és koriander társaságában, valamint egy kis frissen őrölt borsot még adj hozzá.
Ha kész van a pác, öntsd vele nyakon a kockákra vágott csirkét és hagymát, hagyd őket kicsit együtt pácolódni, majd szúrd fel hurkapálcára, és mehetnek is a grillre, hogy pár perc sütögetés után már fogyaszthasd őket.
a csirkét vágd apró kockákra, szórd meg az étkezési keményítővel, majd keverd el a tojásfehérjékkel, és tedd félre. A póréhagymát karikázd fel, a sárgarépát vagdosd gyufaszálnyi mé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkeszarnyakat besozzuk,majd friteuseben kisutjuk.Amig megsul elkeszitjuk a chilis szoszunkat: a szarnyak , az olaj es a so kivetelevel ,minden hozzavalot 1 talba teszunk es jo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet mosd meg, és vágd vékony szeletekre. Szükség esetén klopfold ki. Öntsd egy edénybe a tejfölt, add hozzá a sót, a borsot, nyomd hozzá a fokhagymát. Rakd bele a húst,...
Elkészítési idő: 200 perc Nehézség: KönnyűA húst kockákra vágtam, fűszereztem. A tojásokat, a tejföllel, sajttal, liszttel, maradék fűszerekkel összekeverjük, beleöntjük a kockázott húst is. A formát kivajazzuk és zse...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz