20 dkg étcsokoládé
3 dl habtejszin
3 tojássárgája
3 dkg vaj
1 teáskanál szárított csilipehely
A csokoládét felolvasszuk és langyosra hűtjük. A tojások sárgáját, a cukrot és a vajat krémesre keverjük, hozzákeverjük a csokoládéhoz a felvert tejszínhabbal és csilipehellyel együtt. Kelyhekbe öntjük és lehűtjük, majd fogyaszthatjuk is.
A tészta hozza valoit ősszegyurjuk, három lepot sütünk belőle. Megfőzzük a pudingot kihütjük ás a vaj+cukorral a citrom levével és héjaval kikavarjuk és a lapokat megtőltjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat válaszd ketté, a sárgáját keverd ki a cukorral, amíg a cukor bele nem olvad. A tejet lassan forrald fel a vaníliás cukorral. A fehérjébe tegyél egy negyed teáskanálnyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tejföllel jól összegyúrni, kicsit pihentetjük majd deszkán kinyújtani és kiszaggatni Zsírozott, lisztezett tepsire besorolni megkenni tojással és sajttal megszórn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat. Tésztává keverjük, majd a tésztát magas falú, kivajazott és liszttel beszórt, kb. 35x24 cm-es tepsibe öntj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű