180 ml tej
3 deka chiamag
1 deka kakaópor
2-3 evőkanál méz
a tálaláshoz friss gyümölcs és szárazon pirított mandula
A hozzávalókat keverd csomómentesre, majd fedd le fóliával, és éjszakára tedd hűtőbe, hogy a magok megdagadjanak.
Másnap oszd el poharakba, tálald friss gyümölcsökkel és szárazon pirított mandulával.
Én összegyúrás után ketté veszem a tésztát és úgy ízesítem, így két ízt kapok. A tészta állagától is függ a siker: se lágy, se kemény ne legyen. A kar nyomása pedig lehet, hogy eg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összedolgozzuk, és lisztezett deszkán félujjnyi vastagra kinyújtjuk, csíkokra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük. Krém: 5 dkg margarin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt egy nagyobb lábasba tesszük, amiben kényelmesen tudjuk elkeverni majd a csokit. Melegítsük fel forráspontig a tejszínt, majd az összetört csokoládét tegyük bele. Ily...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és a kefirt, végül pedig a lisztet és a sütőport. Egy kicsit kiveszünk a tésztából, melyhez kakaóport adunk. Tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű