1 kg csirke szárny
1 édes anna, vagy bármilyen nyers paprikakrém
4gerezd fokhagyma
4ek méz
4 ek olaj
Ebbe pácolni,ebben sütni. Egy éjjel, vagy 5 óra pácolás kell neki. Kb 1 óra alatt készre sül. Puszi. Jó étvagyat kivanok!
A szárnyakat egy tálba tesszük, az olajba keverjük a fűszereket és átkenjük vele. Legalább 3 órán át hagyjuk pácolódni. A húsokat forró olajban kisütjük. A szósz hozzávalóit egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olíva olajon, ételízesítő hozzáadásával megpirítjuk.A vöröshagymát, a fokhagymát, a sárga és a fehérrépát kis kockákra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kis kockákra vágott hagymát üvegesre sütjük a zsíron vagy apróra vágott szalonnán. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát és az elkapart májat. Sózzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke pácolása: A Gong Bao csirke elkészítésének első lépéseként a csirkecombot laposra klopfoljuk, majd 1 cm-es kockákra vágjuk, egy tálba rakjuk, és összekeverjük a keményítőve...
Elkészítési idő: 20+15 perc Nehézség: Könnyű