1 kg csirke szárny
1 édes anna, vagy bármilyen nyers paprikakrém
4gerezd fokhagyma
4ek méz
4 ek olaj
Ebbe pácolni,ebben sütni. Egy éjjel, vagy 5 óra pácolás kell neki. Kb 1 óra alatt készre sül. Puszi. Jó étvagyat kivanok!
A húst alaposan megmossuk, és a kívánt méretűre vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron megpirítjuk. Meghintjük pirospaprikával, és bele helyezzük a húst. Annyi vízzel öntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított melleket lecsöpögtetjük, ha vastagabbak, kicsit kiklopfoljuk. Egy olajjal kikent tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Meghintjük kevéske sóval, borssal. A vöröshagymát f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A combokat átkenjük a sóval és a borssal, hagyjuk egy kicsit állni. A csípős szószt és a mézet közben összedolgozzuk és átkenjük vele a húsokat, csak egy vékony réteg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű