1 csomag penne tészta (25 dkg)
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg gomba (konzerv)
2,5 dl főzőtejszín
15 dkg reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a lecsöpögtetett gombát és pár percig pirítjuk. Majd felöntjük a főzőtejszínnel és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszerezzük. Amikor felfőtt belekeverjük a sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt felolvad, majd belekeverjük a leszűrt tésztát és kínálhatjuk is.
Nincs időd bonyolult ételeket főzni? Akkor ez lesz a kedvenc ételed, mámorító íze van!!
A hagymát apróra vágom, kevés olajban megpirítom, hozzáadom a darált húst, fehéredésig kevergetem, fűszerezem és sűrített paradicsommal (vagy 1 kis konzervvel vagy egy fél parírdob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy feles pohárban, kevés meleg vízben feloldjuk az élesztőt. 2. Az összes többi hozzávalót beleöntjük egy nagyobb műanyag tálba. 3. Aztán jöhet az élesztő is a tálba, majd egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, hozzákeverjük a felaprított kaprot. A tojásokat is keményre főzzük, majd felszeleteljük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát egyforma vékony, gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd kevés olajon, forró serpenyőben enyhén megpirítjuk. Megvárjuk amíg a zsírja kisül. Amikor a szalonna aranyszínű, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű