60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
Gyorsan elkészül és hihetetlenül finom, ha egyszerű de varázslatos ételre vágysz, ezt próbáld ki!
1. A csirkemellet 12 szeletre felvágjuk megkenjük a fokhagyma krémmel, majd a fűszereket rászórjuk. Kicsit hagyjuk pihenni, hogy a fűszerek átjárják a húst. 2. A bacont és a sa...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba. A burgonyát hámozd meg és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almák magházát kivájjuk és a gyümölcsöket 1 cm vastag karikákra vágjuk. A májat megtisztítjuk, őrölt borssal és majoránnával megszórjuk. A hagymát megtisztítjuk és fölkarikázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű