60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
Gyorsan elkészül és hihetetlenül finom, ha egyszerű de varázslatos ételre vágysz, ezt próbáld ki!
A kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst vékony csíkokra vágjuk. 2. A gyros fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal, beleforgatjuk a húst, és hűtőbe tesszük. 3. Felaprítjuk a lila hagymát, paradicsomot,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hússzeletek 200°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig elősütjük. (15 percig fóliával letakarva). Ez alatt a felmelegített vajba belerajuk a mézet, majd ha felolvadt, a mustárt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és papírtörlőn szárazra töröljük, hogy a pác alaposan át tudja járni. A pác hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, mehet bele a jó...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Nehéz