50 dkg csirkemell
1 evőkanál mustár
2 tojás
1,5 dl tej
6 evőkanál liszt
1 evőkanál zsemlemorzsa
3 evőkanál liszt (külön)
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral.
A felvert tojásokat a tejjel, 6 evőkanál liszttel, zsemlemorzsával kikeverjük.
A 3 evőkanál lisztet egy tányérra tesszük, először ebbe mártjuk a húsokat, majd a panír masszába. Forró olajban kisütjük és fogyaszthatjuk is.
1. A feldarabolt csirkét megsózzuk és petrezselymes zsírban hirtelen átsütjük, majd 2 dl vízzel felöntve fedő alatt félpuhára pároljuk. 2. A vajat elkeverjük a liszttel és vilá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A fi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy serpenyőt közepesen felhevítünk, beleöntjük az olajat és rádobjuk a felkockázott bacont. Ropogósra pirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük. 2. Az érmékre vágott csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemájakat megtisztítjuk, szárazra töröljük. 2. A májakat fűszerezzük és 1-1 szelet baconba tekerjük. 3. A betekert májakat tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz