a laphoz:
15 dkg vaníliás keksz
1 evőkanál porcukor
8 dkg vaj
3 evőkanál baracklé
A krémhez:
60 dkg tehéntúró
6 evőkanál natúr joghurt
6 evőkanál porcukor
1 vaníliarúd belseje
30 dkg barack (befőtt, konzerv)
A kekszet összetörjük és a lap többi hozzávalójával együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor elkészült lekapcsolható oldalú sütőformába helyezzük. A túrót és a joghurtot robotgéppel összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát is. A barack negyedét apróra vágjuk és belekeverjük, az egészet ráhalmozzuk a kekszes alapra. A többi barackot a tetejére halmozzuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük és már szeletelhetjük is.
kekszet ledaráljuk, elkeverjük az olvasztott vajjal. Kivajazott tepsibe nyomkodjuk a kekszes masszát, és 180 fokos sütőben 5 percig sütjük. Ezután a hőfokot levesszük 160 fokra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy mélyebb falú tálcába egyengetjük. Krém: A tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt főzünk, majd kihűtjük. A túrót elektromos...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűElőször a száraz alapanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat. Végül hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból lágy, de nem ragadós tésztát gyúrunk, majd három részre osztjuk. A lapokat egyenként kinyújtjuk egy 20*30 cm-es téglalappá, majd egyenként megsütjük a tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű