az alaphoz:
25 dkg kakaós keksz
1 evőkanál vaj
1 evőkanál porcukor
3 evőkanál baracklé
5 dkg mazsola
A töltelékhez:
1 vaníliás pudingpor
4 evőkanál barna cukor
4 dl tej
40 dkg tehéntúró
1 evőkanál natúr joghurt
2 tasak vaníliás cukor
fél citrom reszelt héja
A kekszet összetörjük és a vajjal, cukorral és baracklével együtt robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt, hozzáadjuk a mazsolát is és tortaformába tesszük. Jól meg kell nyomkodni, hogy összeálljon. A pudingport és a cukrot összekeverjük a tejjel, majd megfőzzük a pudingot. A túrót és a joghurtot összekeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kihűtött pudingot, majd a kekszes alap tetejére halmozzuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Ezt követőn szeletelhetjük is.
A hozzávalókat összekeverjük, közben pedig a kókuszzsírt felhevítjük egy teflon bevonatú edényben. Beleöntjük a masszánkat. Miután kicsit összeállt, elkezdjük kevergetni, majd a...
Elkészítési idő:Készítsük elő a hozzávalókat, keverjük össze robotgéppel az olvasztott, kihűtött vajat, a tojást és a cukrot. Adjuk hozzá a lisztet és az 1 kanál citromlevet és kavarjuk össze. A M...
Elkészítési idő: 30 perc. A hozzávalókat 2 órával a sütés kezdete előtt szobahőmérsékletű helyre tesszük – ez a siker egyik titka. 2. A tepsit/sütőformát kibéleljük sütőpapírral vagy a teljes mennyiség...
Elkészítési idő: 45 perc