3 dl tejszín
40 dkg cukor
vaníliás cukor
16 dkg átszitált kakaópor
rum, rumaroma
40 dkg margarin
A tejszínt feltesszük forrni a cukorral, és szálpróbáig forraljuk. Ez azt jelenti, hogy a szirupba mártunk egy kanalat és a mutatóujjunkra teszünk egy kicsit belőle, a hüvelykujjunkat és a mutatóujjunkat összeérintjük és széthúzzuk, ha szál marad a két ujjunk között, akkor jó a szirupunk.
Levesszük a tűzről és beleszitáljuk a kakaóport. Beleolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a rumot.
A krémünket hagyjuk kihűlni.
A párizsi krémet kihabosítjuk és kész is vagyunk vele.
Remek lúdláb tortába, csokis kekszes tortába de Somogy kockába is tökéletes
12 szelet graham kekszet zúzz össze, ha nem fahéjas, akkor adj hozzá kb. egy teáskanál fahéjat. Keverd hozzá a felolvasztott vajat, majd a masszát simítsd el egy torta formában. A...
Elkészítési idő: 30 percA krémtúrót és „darabos” túrót kézi mixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a 4 evőkanál joghurtot és a pudingport. Ha már a krém kellően krémes, folyamatos turmixolás mellett egyenk...
Elkészítési idő:A túrót összekeverjük a citrom reszelt héjával, a két tojással és a margarinnal. Hozzáteszünk egy csipet sót és ízlés szerint édesítőt. Ezt az egészet géppel krémesre keverjük, maj...
Elkészítési idő: